KOMPANIJA NIVA GREENHOUSE, već 13 godina, specijalizovala se za izgradnju visokih modernih staklenika, 4. GENERACIJA SA OBLIKOM OBLOŽENIM I polikarbonatom, KAO I 5. GENERACIJA SA STAKLOM OBLOŽENIM TIPOM VENLO koristeći najnaprednije sisteme, tehnologiju i opremu u industriji.

U PLASTENICIMA JE MOGUĆE Uzgajati povrće, cveće, jagodičasto voće, zelenilo.

5. GENERACIONA TEHNOLOGIJA  – ACTIVE CLIMATE

Aktivna klima 5. generacije je sistem koji raste i omogućava preciznu kontrolu klimatskih uslova unutar staklenika, kao što su temperatura i vlažnost. Kontrola klime u stakleniku vrši se primenom prisilne i prirodne ventilacije.

Robusna i izdržljiva konstrukcija

Vruće pocinkovane čelične konstrukcije u skladu sa evropskim standardima kvaliteta. Širina raspona je 8m, 9,6m, 12,8m.

Potpuno sklopiv

Staklenici tipa VENLO, koji su konstrukcije od pocinkovanog čelika visoke čvrstoće i aluminijuma sa ventilacijom za sve vrste klime i useva. Staklenici su dizajnirani u skladu sa klimatskim uslovima regiona i svim standardima

Isparivajući sistem hlađenja i pre vlaženja vazduha

Postrojenje dopunskog sistema osvetljenja

Hidroponski uređaj za kontrolu navodnjavanja i đubrenja:

Automatski sistem za navodnjavanje

Sistem navodnjavanja kap po kap

TEHNOLOŠKI SISTEMI TRAKA ZA HIDROPONIKU

KOTLARNICA

SKLADIŠTENJE VOĆA-POVRĆA – HLADNJACE  

NIVA GREENHOUSES isporučuje sav potreban materijal za plastenike, i to sistem grejanja, savremene kotlove, sistem zavesa, dodatni sistem osvetljenja, sistem navodnjavanja kap po kap, sistem za dovod CO2, automatizaciju, sistem kontrole mikroklime, opremu za sortiranje, pakovanje, briga o biljkama, unutrašnji transport i mnoge druge komponente i materijali koji se koriste u plastenicima .

Kompanija LLC NPK „ NIVA GREENHOUSES“ spremna je da pruži najpovoljniju ponudu na tržištu stakleničke bašte zbog lokalizacije sopstvene proizvodnje, direktnih isporuka tehnološke opreme i dobro koordiniranog rada inženjera, instalatera i logistike.

    Kontakt obrazac

     

    Verification