Док се свет бори са ЦОВИД-19, неке земље већ примећују светло на крају тунела. Иако је још увек мало суморно, ваша компания может быть кренути према излазу с новым маркетиншком и продајном стратегіјом у руци.

Док неки од вас конкурената размишљају о до сада невиђеном застое, други искориштавају прилику да се прегрупишу.

Что нужно для стратегического маркетинга и продаж?

Сви покажет да ће се свет променити када се пандемия заврши. Оно сто многи људи не схватају је да то вся има. Времени у нормального и прецизионного. Нормально као што знамо да је то сада „пре-ЦОВИД-19“.

Без прилагођавања нового «нормальном», немогуће је остати испред конкуренције. Маркетинске и продает стратегическое море с выгодами от реальности согласно ЦОВИД-19. Штабелировать да вирус ослабить? Урадимо неколико едукованих теоретизирања.

Цифровая интеракция је ту да остане

Иако по вашим клиентам и предварительно користили цифровой последующий, принудна изоляция научила их веома траженима. Када се вирус заврши, не мојте чекивати да ће овај тренд нестати.

Погодност обављања послова без спуща са омишеног кауча мења начин на који потрошачи планируй свой живот. Једном када напусте домов, учреждена да је физичка посета места веома прекорачена.

Времени утрошено у одлазак в супермаркете ради куповины хранит, куповина одесская, одржава састанака и потписава уговора може се минимизирати без икаквихитака. Зашто би људи почели губити вријеме кад шетња улица постане сигурна?

Маркетинг и продаја становника кауча различити су у всей индустрии. Посебно код оних који с се фокусирали на интеракции личім у личісти.

Onlajn prodaja milar

Људски могу ДДоС набрать бити неизбјежни

Једном када се ворот открыта и људи преплаве улица, много компаний доживеће огроман прилив потрошачког промета. Туристике атракционы, кафе, биоскопы… все время везе с забавным сомнительным ће претрпети људски ДДоС (поплавка саображаем до места падения).

То есть вся дешава неким компанијама. Почетным апрелем, хиљаде туриста провалило је у једну од тек открытых кинеских атракционов, владея редове од миља. На крайний случай морала полностью закрыта.

Прилагођавање таквом сценарију захтева озбиљно планирање. Без права приступа к маркетингу, можно добить више после того, как он может начать заниматься маркетингом. Resultat вас неће чекати. Манифестирует с большими критиками и губитим клиентов.

Даљинске плоды требају надоградњу

Компаније које су навише страдале током эпидемии цоронавируса нудиле су последует от човeка до човeка. Агентство по продаже некретинама, теретане, кафе и сличне компании тешко су преживвавале. Само они кое-что успеют да измысле себе како би звуковли максимум из ситуације остају у води. Остали се искључују.

Онлайн аналитика горе наведених услуг постојали су и раније. Потрошачи могу да наруче доставу хранить путь через интернет, консультирую агента по продаже некретнина он линии и итд.

Међутим, када су приморани да то редовно раде, људи су открили низак квалитет таквих услуг због лоших интерфејса, споре интернетске везе, велик промета и још много тога.

Да би задржали своих клиентов тренутно и в будущем, компании морали озбиљно да побоїшају мрежне последует. Интерактивная интернет-присутствие, высококвалификационная веб-локация и отзывчивое приложение само по себе по договору.

Предусматривается, что вы получите информацию о своем решении после того, как законно откроется даљинске, а стовременно отварају нове канале виртуелне комуникације с клијентима.

Потрошачи ће постати селективности

Многие компании занимаются маркетингом током пандемии ЦОВИД-19 постао тежи. Неки су га потпуно напустили.

Иако је куповна моћ мала, то тешко да је једини разлог. С количином информација које бомбардују просечног потрошача, много од њих постали су избирательније и мање реаговале на постојеће маркетиншке трикове.

Весина компании ей морати у потпуности да преиспита свою маркетиншке стратеги да би се прилагодила паметнијем и сумевом потрошачу. Пандемия отличается необычным опытом, да еще и тестирует новую тактику, и видео, како клиенты реагируют на них.

  • Тржишту ППЦ-а проверенно ће бити потребан озбиљан ремонт да би се избегло негодовање и фрустрација клијената.
  • Маркетинговый путь е-почты может быть уложен в более позднее время для персонализации и фокусирования на релевантности, брзину, концизност и корисност.
  • Компании би морали да уложе много раз, новичок и трудятся в маркетинге садаржаја јер ће вероватно да ће селективни клијент захтевати очень вредност.
  • СЕО напори ће требати поновно расчитывать с обзором на то да ће Гугл алгоритми вероватно затегнути мрежу на вратима осредњих веб локација.

Конкуренция ће пропасти … своевременно

Коронавирус в экономическом училище крхком. Этот свет је суочен са рецесијом. Док се многа предузећа труде здоровити губитке и остатити у воды, неки од њих на крају потону.

Када много компаний на пустом месте, закрытие своих ворот или поднесу захтев за банк, конкуренцию пропада. Боравак у води током пандемии имеет особое значение.

Прилаговођавање маркетиншки и продајних стратегіја тренутно би добились донијети импресивне резултате. Ухватити циљну слушайте док се још увек опоравља од губитка провајдера услуга је непроціво.

Међутим, пауза је самовремена. Много предусећа ће се брзо прилагодити, проналазеи себе и долазе до альтернативных решений. Зато это жизненно важное значение из сада дел.

Прилагођавање посткоронаровирусној собственности революционным приступом

Прилаговођавање новој собственности честно значи промену вашей целестратегије.

Учесть како људи конзумирају информације и доносе одлуке о покупке в новом свете, могу је креати революционарну маркетинку стратегију која ће се прилагодити њиховимъ потребама.

Процесс укључује владений повољних продајнихъ мощи, повышенъю потенции потенцијалних клијената и их спровоціе кроз читав ток продаје. Ова маркетиншка и продајна стратегија није потпуно нова. Током защищает децени, многие компании су то искористиле и видели су впечатляющий результат. Пандемия ЦОВИД-19 једноставно је учинила приступ привлачнијим.

Свяжитесь с нами для получения дополнительной информации:

Контакт

 

Проверка